gammalt

Jag kollade igenom en massa gamla bilder idag där jag hittade några bilder på mig :) hade bara lust att ladda upp dem :)

Grafen

idag håller jag på med ett självporträtt i grafen, inte ett realistiskt. Mer som hur jag är som person och stilen jag har. Sen ska jag lägga till sådant som man förknippar mig med.

Pixelplaneten

För tillfället lägger jag ner mest tid på skolarbete,körkort och leta sommar jobb. Renoverar även mitt rum. Så det är därför jag inte har laddat upp något på ett tag. Men jag är med i en utmaning på pixelplaneten. Där man ska fota varje dag en bild efter ett tema. Det är ett nytt tema varje dag. Dagens tema är moln. Det ironiska är att det inte finns ett enda litet moln på himlen än så länge. Kommer det inga moln snart vet jag inte riktigt vad jag ska fota. Möjligt vis ssab, dem har ju ett fint moln som alltid ryker ut skorstenarna deras.. inte nå fina moln men det är moln. Ska se om jag kan ladda upp nå mer foton Senare eller någon annan dag. Kanske via min telefon ;) men då är de fotade med min IPhone och inte med min system kamera.

Detta är en gammal bild som jag gjorde förra året. Det är en larv som jag kombinerat med ett råtthuvud.. Det tog en stund innan jag kom på hur jag skulle göra. Min kille Mattias visade hur jag gjorde huvudet i samma färg. Sedan använde jag kloningsverktyget och klippte ut ögonen. Det syns oxå. Men det är som sagt en gammal bild och jag hade just lärt mig att använda photoshop när jag gjorde den här bilden. Men jag gillar min söta råttlarv :D.