månen

har inte gjort något inlägg här på ett tag nu. Men har så mycket att göra. Projekt arbeten rapporter och uppsatser i religion.

Men har tänkt att fota månen så fort det är fullmåne eller åt mindstone när det inte är några förbaskade moln på himlen som täcker den. nu de senaste veckorna har det vart moln från morgon till kväll (dygnet runt). Jävligt irriterande när man behöver molnfri himmel. Men det är ju sådant man får räkna med. Det blir inte alltid som man har tänkt sig. det blir typ aldrig som man har tänkt sig. Men det skadar aldrig att försöka.

Det är inte det ända jag har att bekymra mig över x). Måste Fixa balklänning Och handskar,väska/tygpåse/ skor, diadem, örhängen, halsband,klippning sminkning,strumpbyxor (nylon) någon som kör mig till själva balen. Eventuella prylar?, lös ögonfransar, lösnaglar(jag är en nagel-bitare).

Sen måste (inte bara Jag) oroa mig/oss för att vår klass inte har något flak att åka i när vi tar studenten (panik!!)

Och till råga på det har vi börjat med att riva tapeterna i mitt rum för det ska tapetseras om. Så har flyttat i stort sett allt utom sängen och soffan till garaget.

Det ser inte ljust ut för mig just nu :s.

det är tur att älsk hjälper mig :)