Lång tid sen det senaste inlägget

Det var länge sedan Jag skrev nu. Men det har vart lite upp och ner i mitt liv så har inte haft ork att skriva. Men tänkte göra ett försök idag. Jag Har börjat göra pärl plattor, bilden visar en av mina verk som jag gjort. sen har Jg även bytt hårfärg till lila. Plus att jag har tagit studenten i år och gått på balen :) så det har hänt en del sedan sist jag skrev. Och i förrgår var det marknad i Luleå. Då köpte jag en kjol,två ringar och en hatt som finna på en av bilderna.

Bubbel bilden

Den här bilden använde jag mig av i mitt projektarbete. Det var inte lätt att få en bubbla på bild. speciellt inte i denna blåsiga stad >.<. Jag var tvungen att ha en som blåser bubblorna undertiden jag kutade runt och jagade bubblorna med kameran. Sen var det skulle ju bubblan se bra ut på bild. Skärpa,ljus .osv. Kunde ju inte vara ett suddigt streck på bilden :P. När man ska fotografera bubblor så går det inte att vara själv. Någon måste blåsa bubblorna åt en. Menar innan man lagt ner burken med såpan i har bubblorna antingen blåst iväg eller spräckts ._.'


Bal

Detta är en bild på min balklänning som jag ska ha till balen den 5 juni :)

gammalt

Jag kollade igenom en massa gamla bilder idag där jag hittade några bilder på mig :) hade bara lust att ladda upp dem :)

Grafen

idag håller jag på med ett självporträtt i grafen, inte ett realistiskt. Mer som hur jag är som person och stilen jag har. Sen ska jag lägga till sådant som man förknippar mig med.

Pixelplaneten

För tillfället lägger jag ner mest tid på skolarbete,körkort och leta sommar jobb. Renoverar även mitt rum. Så det är därför jag inte har laddat upp något på ett tag. Men jag är med i en utmaning på pixelplaneten. Där man ska fota varje dag en bild efter ett tema. Det är ett nytt tema varje dag. Dagens tema är moln. Det ironiska är att det inte finns ett enda litet moln på himlen än så länge. Kommer det inga moln snart vet jag inte riktigt vad jag ska fota. Möjligt vis ssab, dem har ju ett fint moln som alltid ryker ut skorstenarna deras.. inte nå fina moln men det är moln. Ska se om jag kan ladda upp nå mer foton Senare eller någon annan dag. Kanske via min telefon ;) men då är de fotade med min IPhone och inte med min system kamera.

Detta är en gammal bild som jag gjorde förra året. Det är en larv som jag kombinerat med ett råtthuvud.. Det tog en stund innan jag kom på hur jag skulle göra. Min kille Mattias visade hur jag gjorde huvudet i samma färg. Sedan använde jag kloningsverktyget och klippte ut ögonen. Det syns oxå. Men det är som sagt en gammal bild och jag hade just lärt mig att använda photoshop när jag gjorde den här bilden. Men jag gillar min söta råttlarv :D.

månen

har inte gjort något inlägg här på ett tag nu. Men har så mycket att göra. Projekt arbeten rapporter och uppsatser i religion.

Men har tänkt att fota månen så fort det är fullmåne eller åt mindstone när det inte är några förbaskade moln på himlen som täcker den. nu de senaste veckorna har det vart moln från morgon till kväll (dygnet runt). Jävligt irriterande när man behöver molnfri himmel. Men det är ju sådant man får räkna med. Det blir inte alltid som man har tänkt sig. det blir typ aldrig som man har tänkt sig. Men det skadar aldrig att försöka.

Det är inte det ända jag har att bekymra mig över x). Måste Fixa balklänning Och handskar,väska/tygpåse/ skor, diadem, örhängen, halsband,klippning sminkning,strumpbyxor (nylon) någon som kör mig till själva balen. Eventuella prylar?, lös ögonfransar, lösnaglar(jag är en nagel-bitare).

Sen måste (inte bara Jag) oroa mig/oss för att vår klass inte har något flak att åka i när vi tar studenten (panik!!)

Och till råga på det har vi börjat med att riva tapeterna i mitt rum för det ska tapetseras om. Så har flyttat i stort sett allt utom sängen och soffan till garaget.

Det ser inte ljust ut för mig just nu :s.

det är tur att älsk hjälper mig :)

Hej hej


Denna söta vovve fotade jag på Juldagen hos min farmor i Boden. Jag gillar bilden. Hon satt still för en gångs skull :P För dem som inte vet heter hon Noxi.

Just nu sitter jag på skolan och har lektion. 
Har Grafisk kommunikation.
Ska göra en pärleport ._.' Alltså vad som händer efter döden. Inga lätta ämnen här inte. Efter det ska jag fota lite bilder som jag ska göra till penslar. Ett exempel är Månen. Om det bara kunde vara klart ute, det är ju moln hela tiden. Ska kanske även fota träd siluetter. Låter jobbigt. Men behöver det till arbetet som jag ska göra efter pärleporten.

Eld

Eld är väldigt fint och fota. Den här fotade jag i sommras en kväll. tycker bilden blev väldigt fin :)